Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

АГРИТРЕЙД-БГ ООД - Сервиз и резервни части

Сервиз

 

Агритрейд-Бг осигурява гаранционно и извънгаранционно обслужване на Вашия агропарк.

 

СЕРВИЗНИ ДЕЙНОСТИ:

Техническо обслужване - гаранционно и извънгаранционно техническо обслужване и ремонти на трактори – Lamborghini и Kubota; зърнокомбайни – Claas, телескопични товарачи – JLG и MANITOU.

 

Пускане в експлоатация на селскостопански машини – трактори, зърнокомбайни, прикачни силажокомбайни SIP, товарачи MANITOU, JLG и HAUER.

 

Пускане в експлоатация на нов прикачен инвентар, закупен от нас – сеялки, пръскачки, тороразпръсквачки, култиватори, дискови брани, сламопреси, продълбочители и друг инвентар.

 

Пускането в експлоатация и обучението на оператора са БЕЗПЛАТНИ за машини и инвентар, закупени от нас!

 

 


ДРУГИ СЕРВИЗНИ ДЕЙНОСТИ :
Диагностика, установяване на неизправности, извънгаранционен ремонт на трактори, зърнокомбайни, земеделска техника и прикачен инвентар – тези сервизни дейности извършваме на място, при клиента, като клиента заплаща труд и транспорт за посещението и извършената работа.

 

Други ремонти – по трактори, зърнокомбайни и телескопични товарачи – извършваме в сервизната ни база в гр. Русе (при цени по договаряне).

 

ВАЖНО! При пускане в експлоатация на нови машини и инвентар, закупени от АГРИТРЕЙД-БГ – ТРУД И ТРАНСПОРТ НЕ СЕ ЗАПЛАЩАТ ОТ КЛИЕНТА!

 

 

Сервизните специалисти :
Нашите сервизни специалисти са висококвалифицирани инженери. Тяхната професионална подготовка е приоритетна политика на фирмата. Периодично получават обучения и техническа подготовка относно диагностика и ремонт, съгласно последните тенденции на завода – производител и изискванията за експлоатация на земеделските машини.

Мобилните ни сервизни специалисти са готови да се отзоват на вашия сигнал до 24 часа от момента на Вашата заявка до всяка точка на страната.

 

Телефон за връзка със Сервизен отдел :


Павлин Бонев – 0885 705001, Деян Илиев – 0887 071002, Цветелин Георгиев – 0887 033 044; Пламен Иванов – 0884 075 005; Георги Георгиев – 0884 956 006; Радослав Славов - 0888164995