Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

АГРИТРЕЙД-БГ ООД - Услуги

Личен консултант – Безплатно!

 

Колко струват грешките в земеделския бизнес и как да ги избегнем ?

 

Ежедневно всички ние сме подложени на над 30 000 рекламни и маркетингови послания и изкушаващи промоции. Как да сме сигурни, купувайки си скъпа машина, че правим най-добрия избор според специфичните ни нужди? Дали изгодната цена на машината няма да ни излезе солено, калкулирайки съпътстващите неизбежни разходи за сервиз, резервни части, консумативи?

 

Агритрейд ви предлага решението, което гарантира вашето спокойствие – Безплатен личен консултант !

 

За да се абонирате за тази услуга, направете няколко лесни стъпки:

1. Регистрирайте се в нашия сайт – регистрацията е напълно безплатна!
2. Изпратете имейл до office@agritrade-bg.com като не забравяте да посочите контакти за обратна връзка или се свържете с нас.
3. Насрочваме среща в удобно за двете страни време.
4. Наш експерт се среща с Вас на място, за Ваше удобство. Провеждаме предварителна среща , за да изясним нуждите и очакванията Ви.
5. Назначаваме Ви личен консултант, който отблизо се запознава със състоянието на вашия агропарк. Прави анализ на реалните Ви нужди.
6. Стратегическо планиране на бъдещето разширяване и оптимизиране на агропарка Ви, съобразно конкретните условия на експлоатация: * Тип почва * Начин на обработка * Вид сеитбооборот
7. Препоръки за избор на подходяща техника на база

 

ВАЖНО! Безплатната консултация не Ви ангажира с покупка от нас!

 

*Всяка една информация, която получим от клиент, се използва само и единствено по начин разрешен от закона и строго конфиденциално.
*По време на работата по Вашия проект контактувате само с един човек, който е отговорен лично за него и е на Ваше разположение. Няма да бъдете прехвърлени към отдел поддръжка.